Even voorstellen: Caroline Tigchelaar

Functie: Financial controller
Aan boord sinds: december 2023

Caroline: Binnen WDL ben ik de financial controller. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het verzorgen van de gehele financiële administratie, maar ook dat ik financiële analyses opstel en aangiftes verzorg.

Ik heb mijn hele leven al in de finance gewerkt. Ik ben begonnen op de crediteurenadministratie en via diverse bedrijven uiteindelijk de functie financial controller gaan uitoefenen. Dit heb ik bij verschillende soorten bedrijven gedaan, van een brillengroothandel tot een productiebedrijf. Ik heb een passie voor cijfers en vind het mooi als cijfers zowel linksom als rechtsom aansluiten. 

Geen dag is hetzelfde

Wat me bij WDL erg aanspreekt, is dat het een kleine club gedreven mensen is. Door de omvang is veel mogelijk, omdat er veel flexibiliteit is. Voor mijn functie betekent dit veel afwisselende werkzaamheden, waardoor geen dag hetzelfde is.

“Door de organisatie als het ware te ‘ontzorgen’ blijft er voor de adviseurs meer tijd over om te besteden aan onze klanten.”

Van Bruce Springsteen tot Rammstein

Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag wandelen samen met mijn man Maurice en fotograferen. Mijn grote passie is muziek. Ik bezoek zeer regelmatig concerten en kan daar intens van genieten. Ik houd van heel veel soorten muziek en heb al veel top acts gezien, waaronder U2, Bruce Springsteen, Pink, George Michael. Het stevigere werk is aan mij ook wel besteed, ik ben al diverse malen bij Rammstein en Within Temptation geweest. Mijn dochter van 13 gaat ook al een aantal jaar naar concerten en sinds vorig jaar heeft ze K-pop ontdekt. Daar gaan we ook regelmatig heen. Vorig jaar in Brussel en dit jaar gaan we naar Dusseldorf.