Event: Private Debt als aanjager voor economische groei

Donderdag 18 april aanstaande organiseren wij onze eerste Private Debt beleggersbijeenkomst: een middag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden op het gebied van beleggen.

Datum en locatie

Datum: Donderdag 18 april
Tijd:
14.30 - 17.00 uur
Locatie:
Kasteel Maurick, Maurick 3, Vught

Onze sprekers

Mathijs Bouman | Econoom en journalist

Mathijs is vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. Al meer dan dertig jaar is Mathijs met de Nederlandse en internationale economie bezig, als docent, als wetenschapper, als beurscommentator, journalist, schrijver, en columnist.

Bart van der Wielen | CEO WDL Kredietfondsen

Bart is al drie decennia actief in de wereld van zakelijk financieren. Hij richtte WDL op vanuit de gedachte: beleggers en ondernemers samenbrengen. Zodat ondernemers toegang krijgen tot kapitaal. En beleggers- onder begeleiding van een specialistische fondsmanager – toegang krijgen tot kwaliteitsleningen in deze Private Debt beleggingscategorie. Altijd vanuit zijn kernprincipes: vakmanschap, betrouwbaarheid en de beste oplossing voor alle partijen.

Programma

14.30 uur Ontvangst

14.45 uur Diversiteit is stabiliteit, door Bart van der Wielen

Gebaseerd op zijn jarenlange ervaring is Bart ervan overtuigd dat diversificatie zorgt voor een gezonde en stabiele beleggingsportefeuille. En Private Debt mag wat hem betreft niet ontbreken in een moderne portefeuille. Maar hoe ziet dat deel in Private Debt beleggen er dan uit? En is beleggen in Private Debt veilig qua inleg en rendement? Tijdens deze sessie geeft Bart antwoord op deze vragen en bespreekt hij een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden.

15.15 uur De Nederlandse economie, door Mathijs Bouman

Mathijs Bouman werpt zijn scherpe blik op de Nederlandse economie. Wat gaat er goed, maar ook: Wat kan er beter? Hoe ontwikkelt het ondernemersklimaat zich en welke rol spelen overheden en macro-economische factoren hierin? Met harde feiten en een gezonde dosis humor deelt Mathijs zijn visie op de actualiteit.

16.00 uur Afsluiting & borrel

Aanmelden

Meld je hier aan. Natuurlijk is een collega of relatie ook van harte welkom; we ontvangen hiervoor graag een separate registratie.